Rektör Özkan, Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan ve Prof. Dr. Cengiz Toker ile birlikte Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Özen, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hamza Feza Carlak, Doç. Dr. Mehmet Torun, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ile görüştü.

Rektör Özkan öğretim üyeleri ile görüşmesinin ardından Mühendislik Fakültesi Kantin’inde öğrencilerle de bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Öğretim üyelerinin ve öğrencilerin ihtiyaç ve istekleriyle ilgili sohbet eden Rektör Özkan, “Pandemi dönemi nedeniyle eğitime uzun süre verilen aranın ardından 2023-2024 eğitim-öğretim yılımız başladı. Uzun bir aranın ardından öğrencilerimize olan hasretimiz sona erdi. Fakültelerimizi ziyaret ederek hem öğrencilerimizle hem de öğretim üyelerimiz ile bir araya gelmek istedim. Yeni eğitim öğretim döneminde bütün öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Eklenme tarihi :6.10.2023 10:15:58
Son güncelleme : 6.10.2023 15:00:36