Rektör Özkan, Hemşirelik Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Hemşirelik Fakültesini ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, fakülte ziyaretlerine Hemşirelik Fakültesini ziyaret ederek devam etti. Rektör Özkan’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Gülbin Arıcı eşlik etti. Ziyarette Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Özer, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İlkay Boz, Doç. Dr. Kerime Bademli ve öğretim üyeleri ile görüşen Rektör Özkan sonrasında öğrencilerle de bir araya geldi.

Rektör Özkan, “1997 yılında eğitim öğretime başlayan Hemşirelik Bölümü, 2012 yılında Hemşirelik Fakültesi olarak eğitim öğretim hayatına devam ediyor. Sağlık alanında profesyoneller yetiştirmek için yıllardır hizmet veren fakültemiz aracılığıyla ülkemizin sağlık ordusuna binlerce mezun arkadaşımızı kazandırdık. Fakültemizin eğitiminde emeği geçen öğretim üyelerimize ve idari personelimize teşekkür ediyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılı döneminde de eğitimimizi geliştirerek öğrencilerimize güzel bir üniversite hayatı sağlayabilmek için fakültelerimizi ziyaret ederek öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Sizlerle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğretim üyeleriyle görüşmesinin ardından öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Özkan öğrencilerle her fakülte ziyaretinden bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eklenme tarihi :6.10.2023 16:44:45
Son güncelleme : 6.10.2023 16:45:23