Rektör Özkan, Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu’nda akademisyenler ve öğrencilerle görüştü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre ile birlikte Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek akademisyenler ve öğrencilerle ayrı ayrı görüştü.

Rektör Özkan ve beraberindeki heyeti Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şule Orman, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Yavuz Selim Altınok, Öğr. Gör. Zekiye Tuçe Günğör, akademik personel ve öğrenciler karşıladı. Rektör Özkan, akademisyenler ve öğrencilerle ayrı ayrı görüşerek talep ve istekleri dinleyerek yerine getirilmesi için talimat verdi.

Rektör Özkan ziyaretin anısına meslek yüksekokulu ailesi ile fotoğraf çektirerek başarılar diledi.

Eklenme tarihi :25.04.2024 13:35:56
Son güncelleme : 25.04.2024 13:37:03