Manavgat’ta öğrencilere oryantasyon etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle tanışma ve kaynaşma amacıyla oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu aralarına katılan 786 yeni öğrenci ile birlikte toplam 2500 öğrenci ile eğitim öğretime başladı. Manavgat Meslek Yüksekokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni başlayan öğrencilere hoş geldin anlamını taşıyan tanışma ve kaynaşma faaliyetleri kapsamında oryantasyon etkinliği gerçekleştirdi.

BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI DİLEDİ

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, “Programa katılan dış paydaşlarımız olan sponsorlarımıza, kıymetli öğretim elemanı arkadaşlarıma, idari personellerimize, sevgili öğrencilerimize ve bizlerin çalışmalarını toplumumuza ileten basınımızın çok müstesna temsilcilerine teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Eklenme tarihi :12.10.2023 13:29:04
Son güncelleme : 12.10.2023 13:30:36