Linolyum Baskı Resim Sergisi sanatseverleri bekliyor

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin 25. yılı etkinlikleri kapsamında Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde Linolyum Baskı Resim Sergisi düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin 25. yılı etkinlikleri kapsamında Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde Doç. Nevin Yavuz Azeri’nin eserlerinden oluşan Linolyum Baskı Resim Sergisi düzenlendi. Güzel Sanatlar Fakültesi’nin kuruluşundan bu yana farklı kadrolarda görev yapmış olan Doç. Nevin Yavuz Azeri, kendisinin de üniversitede 25. yılı olduğunu söyledi.

“Özgün Baskı Resim” sanatı yöntemlerinden olan “Linolyum Baskı Resim” tekniği ile üretilmiş çalışmaların yer aldığı sergi, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde 4 Mayıs 2024 tarihine kadar izlenime açık olacak.

Eklenme tarihi :25.04.2024 13:25:09
Son güncelleme : 25.04.2024 13:51:49