Akdeniz Üniversitesi’nden öğrencilere otogarda sıcak karşılama

Akdeniz Üniversitesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencileri otobüs terminalinde karşıladı. Antalya’ya gelen öğrencilerin otogardan Akdeniz Üniversitesine ulaşımı sağlanırken  üniversite ve şehir hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi her yıl olduğu gibi 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da üniversiteye yeni başlayacak öğrencileri ve ailelerini otogarda karşıladı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinesinde otogarda kurulan stantlarda şehre yeni gelen öğrencilere rehberlik hizmeti sunularak  ulaşım, konaklama yerleri hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğrenci ve ailelerin otobüslerle üniversiteye transferi sağlandı.

İLK GÜNDEN İTİBAREN YANINIZDAYIZ

Öğrencilerin yeni bir hayata başlayacakları bu dönemde Akdeniz Üniversitesi olarak her daim yanlarında olduklarını ifade eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Akdeniz ailesine katılan yeni öğrencilerimizi ve ailelerini otorgarda karşılayarak üniversitemize ulaşımını sağladık. Yeni bir şehre, yeni bir ortama geldiler. Onlara her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Ailelerin de için rahat olsun onlar artık bize emanet.” dedi. Yeni dönem için heyecanlı olduklarını belirten Rektör Özkan, “Yaklaşık 67 bin öğrencimizle eğitim öğretime başladık. Öğrencilerimizi çok özlemiştik. Güzel, verimli, başarılı bir eğitim yılı geçirmeyi diliyorum.” diye konuştu.  

Eklenme tarihi :6.10.2023 10:00:41
Son güncelleme : 6.10.2023 10:02:56